Fina Briman

Tack alla ni som hört av er och tänker på mig. Det är Briman som är hästen som står på Helsingborgs Djursjukhus. Jag kan inte säga så mycket mer i nuläget än att det är väldigt jobbigt och hoppas att alla respekterar det.

Ta inget för givet ta hand om alla ni älskar. <3

Kram

Publicerad i Hem | 4 Kommentarer

Unghäst VM!!

Vi ska till unghäst-VM!! Så Glad och lycklig i allt det jobbiga. <3

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

En förklaring

Jag går igenom något så fruktansvärt jobbigt just nu. En av mina hästar är allvarligt skadad och står på djursjukhus. Samtidigt som jag själv fortsätter arbeta som tävlingsledare. Det är skönt att ha något att göra men oron gör mig galen. Det gör ont att inte kunna vara där, ovissheten gör att man mår lite illa hela tiden.

Alla ni som ser mig, le ge mig en extra klapp på axeln och hjälp mig genom det här, ni behöver inte säga något. Att vara tävlingsledare i Falsterbo är bland det roligaste jag gjort. Ert stöd betyder så mycket!

KRAM

Publicerad i Hem | 4 Kommentarer

Det som inte får hända

Idag har der skett en olycka med en av mina hästar. Samtidigt som jag försöker genomföra falsterbo. Jag är utom mig av oro och har svårt att fokusera. Alla ni med hästar där ute vet vad jag går igenom. Wish me luck ❤️

Publicerad i Hem | 1 Kommentar

Åtta i finalen!!

Han gjorde det! Han levererade igen!!

Fantastiska häst, jag är så glad över hand instans och hela mitt team. Der är tuffa och intensiva dagar här nere men allt är de värt när de går såhär <3

Kram

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

En dag som tävlingsledare

På agrias instastory har man idag kunnat följa mig som tävlingsledare bakom kulisserna.

Dagen började med att få vår nya speaker Johanna Due Boje på plats och visa henne allt nytt. Därefter kollade jag banan och startade igång yr-klassen.

Sen red jag valbonne och var med på lagledarmöte.

Väldigt roligt, spännande o nytt!

Kram

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Han är så läcker!!

Fina Valbonne! Så härligt att han va så fin. Idag har han haft vilodag med promenader. Istället hade jag ett väldigt bra pass på Briman för Chrille. Samtidigt som ja styrt upp ännu mer administrativt inför morgondagen.

Kram!

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Vi är i final!!!

Wow vilken känsla det var idag, fullt fokus och så fin han var! 70,6% en åttondeplats och klara till final.

Jag hade aldrig klarat detta utan min fina häst och hela mitt fantastiska team! Tack ni alla <3

Kram!

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Första start


Copper och jag i Falsterbo för fyra år sedan

Nu har första starten ridits här i Falsterbo och alla funktionärer är på sina platser. Jag är så imponerad över den här organisationen och alla härliga människor jag får chansen att arbeta tillsammans med.

En sådan arbetsmoral och ett så högt tempo är helt otroligt imponerande!

I morse tränade jag båda hästarna för Mattias igen och de kändes väldigt fina. Mattias backar upp mig 100% de här dagarna med allt möjligt och det känns verkligen jättebra.

Nu sitter jag och Marie på kontoret och övervakar amatör touren.

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Jag är igång!

Wow vilken häftig upplevelse det är att anlända till Falsterbo varje år, extra pirrig känsla nu när jag har ett så stort ansvar.

För att jag ska kunna fokusera på Valbonne kommer min högra hand här nere, dressyrdomaren Marie Kristiansson vara tävlingsledare för femåringarna och sexåringarna.

Här på plats är det väldigt varierande uppgifter, från att bygga bana, kratta gräs till att kontakta internationella ryttare och domare.

I morse red jag både Valbonne och Brille för Mattias innan jag rullade mot tävlingsplatsen. Mattias har ridit Brille i två veckor för att jag skulle få fokusera på Falsterbo. Brille kändes jättefin och lite mer självbärig, superkul att få rida efter Mattias. Valbonne raggade på lite tjejer i stallet på morgonen men kopplade snabbt bort tjejerna när jag kom upp i sadeln vilket var skönt. Känns väldigt bra att stå uppstallad på Viderup då jag kan alla rutiner och känner allt.

De här dagarna bor jag själv där också hos min kompis Jenny innan jag flyttar in i huset vi hyr här nere.

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar