Placering i GP!


Vi blev trea i dagens GP! Bästa känslan på länge!! Så nöjd 

kram

Publicerad i Hem | 2 Kommentarer

Där satt den!

DSC_0820

Jag är jättenöjd med ritten idag, jag fick igenom Briman superbra. Även inne på banan, ett par tillfällen blev han bakom skänkeln men jag fick honom framme igen och jag är nöjd med allt. Mig själv, Briman, ritten, procenten och placeringen. 67,5% och en andraplats.

Det här är faktiskt första gången jag tävlar på den här nivån utan att ha någon tränare med mig. Alltså utan Chrille eller mamma, den här helgen är det bara jag och Kristin och jag tyckte det gick riktigt bra. Kristin peppar mig genom att hålla upp fingrarna och visa att Briman ska vara 2cm kort. :)

DSC_0824 DSC_0827 DSC_0838 DSC_0844  DSC_0849 DSC_0851 DSC_0855

 

Imorgon är det GP!

Kram

Publicerad i Hem | 1 Kommentar

Nöjd!!! 8a på sitsen..


Ja alla vet väl att det hat varit en resa med Briman. Att vi är på banan igen, att vi har roligt och att han fungerar betyder så mycket. 

Efter mitt slit med min sits kändes dagens 8a verkligen som en arbetsseger. Så roligt att ja fick ett så högt betyg på min sist! 

Nu håller vi tummarna och maskoten hårt resten av klassen.

Kram

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Lilla Edet får fem av fem toasters, so far..


Resan till Göteborg gick bra trots värmen. Det är egentligen varmare för mig som kör än för Briman som har väldigt bra fläktar i hästdelen.

När vi kom fram till tävlingsplatsen uppstod dock ett problem. Vi hade varken el eller boxplats trots att ja fått bekräftelse i tdb. 

Briman sparkade i lastbilen medans Kristin och jag väntade  på en lösning. Arrangörerna var helt fantastiska. Vi fick en superfin Box och en elplats precis utanför stallet. Det kallar jag service! 

Kram

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Bilder från träningen med Whin för Mattias

IMG_1093
Silverlindor från Equito, hur snygga??

IMG_1095
Silverschabrak från Equito, min färg! :)

DSC_0469 DSC_0470 DSC_0523

DSC_0549

Det är mer än ett år sedan Mattias såg Whin sist och det var jättekul att höra Mattias ord om hans utveckling.

Mattias tyckte Whin hade kommit upp mer i fronten och hittat en helt annan takt i traven. Han gillade hans rörlighet och gav mig väldigt bra tips på hur jag skulle jobba med bjudningen.

Jag har haft lite svårt att hitta takten i skolorna, här fick jag snabbt växla mellan skänkelvikning och sluta. På detta sätt kom jag lättare åt sidan och fick bättre flyt.

I galoppen var Mattias noga med att jag skulle göra många förhållningar och tempoväxlingar för att få Whin lite mer i uppförsbacke.

Jag fick bra feedback  att jag var på rätt väg och mycket bra tips hur vi skulle jobba vidare.

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Bilder från Mattias träningen med Briman

DSC_0321 Schabrak från Equito

DSC_0326
Kristin är som vanligt med och tar hand om mig och Briman och ser till att jag kommer upp på hästryggen.. 

DSC_0339
SerieDSC_0348 DSC_0365 DSC_0377 Det var som ni ser väldigt varmt första dagen, jag och Briman rann bort..

DSC_0404 Nytt schabrak från Jacson med matchande spö :) DSC_0430 DSC_0435 DSC_0438 DSC_0444 DSC_0447

 

KRAM

Publicerad i Hem | 1 Kommentar

Riktigt bra Ubbe träning

DSC_0654

Igår var Ubbe här och hjälpte mig med Copper, jag fick verkligen superbra hjälp! Först piaffade Ubbe Copper för hand, därefter satt jag upp och vi började med små steg.

Vi fick till några riktigt bra piaffsteg och instruktionen var att vänta tills energin helt tog slut och då aktivera, Ubbe tyckte jag var “lite för ivrig”.

I traven fick jag jobba små steg, små steg i sluta och sedan rida upp i den lite större traven mot passage. Igår var nog första gången Copper tog några små passagesteg och jag blev så glad. Jag har ökat farten för att hitta traven men nu kan vi äntligen plocka det ur de lite mindre stegen…

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Träning för Mattias med Briman

DSC_0444

Briman kändes jättefin på träningen för Mattias. Igår red Mattias en stund innan jag satt upp, vi jobbade väldigt mycket lösgörande, flytta bogarna och inte låta honom bli lång.

Mattias växlade mycket mellan skänkelvikning och sluta längs långsidan. Samt gick ner till mindre steg för att få honom kvickare. När jag kom upp hittade jag lättare knapparna och han blev riktigt fin.

Vi jobbade väldigt mycket galoppslutor inför saxen och Mattias tyckte jag skulle rida  mcyket mer samlat och ta med bakdelen mycket mer i slutan.

Idag startade jag från början och Briman var kort och fin direkt, vi gjorde slutorna och sedan saxen direkt som blev jättebra! Första gången på länge vi fick igenom saxen så bra och det kändes enkelt.

Serierna var också riktigt bra och det handlar mycket om att hela tiden hålla honom lösgjord även i serierna får han inte “fastna” i handen.

Piruetterna fick jag träna ur en halvvolt och det blev superbra. Passagen gjorde vi på tiometersvolter och piaffen i en piruett. Allt handlade om att hela tiden våga ändra och flytta linjer och inte låsa sig i hur det är i programmet när man tränar.

Jag är jättenöjd med passen och tänkte faktiskt tävla på lörd, anmälde mig idag.. :)

KRAM

Publicerad i Hem | 3 Kommentarer

Bilder på Whin från tävlingen

DSC_0147 Flughuva från Kingsland, pannband från Equito

 

DSC_0170 I en sluta..

DSC_0175

DSC_0182

DSC_0186 DSC_0188

KRAM

Publicerad i Hem | 3 Kommentarer

Andraplats med Witchcraft!

DSC_0269

 

Idag gjorde Witchcraft sin andra tävling någonsin, Lb:3 på hela 65,5% och en andraplats. Så stolt över min lilla bebis, den här gången var hon verkligen modig!

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar