Änligen film från gårdagen!

Här kommer ett filmklipp från första rundan, fina Briman!

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

En till från igår

  
Här kommer en till bild från igår, om någon fotade med kamera. Maila gärna bilder till info@broloten.se så roligt att ha! 

Kram

Publicerad i Hem | 2 Kommentarer

Wow!! Vilken dag

   

Briman var helt fantastisk idag! Första rundan gjorde vi helt prickfritt och slog bästa Patrik Kittel! 

Jag blev så glad över fösta rundan! Sen blev han lite laddad i pausen innan jag skulle in i omgång två. 

Andra rundan blev jag tvåa efter Tinne men oj vad jämt det var. 

Jag slutade tvåa! Tack alla som stöttat mig, alla ni som hejar på oss. Den här arenan är otrolig, publiken är fantastisk!   

Tack också Sveriges bästa hejarklack!

  
Jag var bara tvungen att spexa till det lite idag, vad tycks om mina silverstövlar? 

Kram 

Publicerad i Hem | 2 Kommentarer

Vi gillar applåder..

friends

Många tycker dressyren ska vara lite tystare, vissa ryttare gillar inte när det är drag på läktarna. Jag och Briman däremot, vi älksar när det är fart på läktarna och vi älksar applåder. Jag säger som Ludvig Svennerstål, i år lyfter vi taket!

Så inför i eftermiddag, var inte rädda för att applådera, vi älskart!

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Uppladdning Knock-out

Jag laddar upp med att få lite inspiration genom att kolla på förra årets knock-out. För er som är nyfikna vad det handlar om, kika in här så ser ni!

KRAM

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Träning på arenan och bilder från idag

DSC_0971
Skrittar runt banan och vänjer oss vid omgivingen.. Svart outfit från Lyckås idag

Vi hade ridtid vid elva idag inne på arenan, det var alla nationella dressyrhästar som skulle träna. Briman var riktigt het från början och låg på ordentligt. Ljudet strulade så jag stängde av headsetet och försökte fokusera själv i lugn och ro.

Briman blev inte lugnare så jag valde att gå in på framridningen istället, det blev mycket bättre när jag fick rida igenom i lugn och ro. Jag gjorde en bra analys idag, det går inte alltid att rida hästen likadant, är han het blir han låg och då måste han vänta. När han är som vanligt är det lättare att använda skänkeln och aktivera bakbenen.

DSC_0977 Fix med ljudet… 

DSC_0982Jogging på banan

 

DSC_0985

DSC_0989Cool bakgrund

 

DSC_1020
Ljudfix igen..

När Briman kändes bättre fixade vi ljudet och sedan kopplade vi in mamma igen. Briman blev riktigt bra och jag hittade ett fint flyt. Jeanna satt av och hann titta lite och hon berömde och sa att jag hade helt rätt tempo.

DSC_1069Härlig trav 

Jag avslutade sedan inne på stora arenan igen, Briman blev jättefin här och jag gjorde avslutningen i GP med piaff och passage på medellinjen. Han va jättefin!

DSC_1079Duktig

 

DSC_1098 Briman och Bettan i gången till stallarna

DSC_1110 Puss, vad tycker ni om PS tränset?

DSC_1115Boxen

Det känns verkligen som att jag utnyttjade träningen till 100% tar lärdom av hur han känns på en sån här stor arena och tränar inför framtiden. Det är jätteroligt att vara här, men mest av allt, nyttigt!

KRAM

 

Publicerad i Hem | 1 Kommentar

Ryttargalan 

 

Nu är jag på plats. Jag sitter med hela Agria-gänget och ser fram emot kvällen. Här kommer lite bilder..   
  
Kram  

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Framme på Friends

  

   
Nu är vi framme, lastbilen parkerad och Briman installerad i sin box. 

Det är väldigt skönt att ha lite rutin och kunna anläggningen lite. Det är precis samma upplägg med stallarna som förra året och det fungerar jättebra. 

Det har varit några jobbiga dagar för teamet. Lina har varit med om en olycka, och kommer tyvärr inte kunna rida här på fredag. Vi hade sett fram emot att göra detta tillsammans och jag är så ledsen för Linad skull. Dwt viktigaste är att sätta hälsan före allt annat. Jag är helt säker på att hon kommer få en ny chans att rida på denna arena. Om vi bestämmer att det är målet redan nu så blir det helt enkelt så. 

Läs gärna mer om Lina i henne blogg, hon behöver allt stöd hon kan få! Känns nästan som att jag har lite dåligt samvete för att jag åker iväg och har så här kul när Lina blir hemma. Nästa gång är det din tur Lina. 

Nu väntar Ryttargalan ikväll tillsammans med Agria och jag lovar att rapportera!

Kram

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Tävla och vinn biljetter för att se oss på fredag

  
Agria lottar ut biljetter till den föreställningen jag rider. Jag är med på fredagseftermiddagen föreställningen börjar 14.30 men jag rider lite längre fram närmare 16 tror jag. 

För att tävla: Sweden International Horse Show närmar sig med stormsteg och vi har tio biljetter att tävla ut! Vill du se showen på fredagseftermiddagen eller gå på torsdagens action night? Lägg upp en fin hästbild i kommentarsfältet på Agrias häst Facebook i inlägget om utlottningen. Berätta vilken dag du helst vill ha två biljetter till. Vinnarna utses på onsdag eftermiddag!

Psst! Det går också bra att tävla på Instagram genom att ladda upp din bild där och märka den med @agriahast och #agriahäst

Kram!

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar

Klä på er!

uhip
Uihips täckjol och jacka, modellen artic sport. 

Brr, idag var det -9 i ridhuset när jag började rida. Jag kör verkligen lager på lager principen och idag hade jag både täckkjol, jacka och sedan kappa över.

Jag använder Uhips kläder både på hösten, vintern och våren, men varje år när kylan kommer blir jag lika påmind om hur otroligt bra dessa kläder är när det är kallt. Utklassning!

KRAM

 

Publicerad i Hem | Skriv en kommentar