Rolf-Göran Bengtsson får Jerringpriset – historiskt!

Roffe på idrottsgalan igår..

Det var minst sagt spänning i luften under gårdagens Idrottsgala när vinnaren av Jerringpriset presenterades. Vilken glädje och vilket erkännande för ridsporten att Rolf-Göran vinner priset!

När man öppnade facebook nu på morgonen så hade alla hästvänner skrivit en uppdatering som hyllade Roffe och jag vill bara hålla med, wow vilken prestation.

Sedan är det idag lite svårt att undgå diskussionen i media, alla har väl uppmärksammat Lasse Anrell som skirvier ”vem faan är Rolf Göran”. I och med detta var vi många som tappade respekt för Anrell..

Ja det sticker nog flera i ögonen att ridsporten träder fram och får lite tid i rampljuset, och ja vi är en stor sport med många som kan rösta, det gör inte att Roffe inte är värd priset, tvärtom! Jag hittade en artikel med svar på aftonbladets bittra artikel läs här..

I detta läge är det bara att ge Rolf-Görans Jerringpris ännu mer uppmärksamhet, fortsätt blogga, twittra och facebooka om nyheten!

KRAM

 

 

 

Delta i diskussionen

  1. Ja, alltför många gånger har ridsporten fått backa för andra sporter, och det var så HÄRLIGT att RGB fick vinna med sådan bravur!! 😀

    Måste bara tillägga att du har så rätt i ditt förra inlägg, men vet även att det är något som jag måste bli bättre på. Som den pedant jag är kan jag ibland fastna och tänka att jag måste göra det liiite, lite bättre, och att” snart har jag satt det”, men det är ju egentligen rätt taskigt mot hästen, som ständigt försöker göra mig till lags 🙁

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *