Liane träning med Allie + film!

Idag har jag och Allie varit på Ericsberg och tränat för Liane. Träningen var mycket fokuserad på självbärighet, jag har själv märkt att Allie lätt lägger sig på i handen när hon inte orkar  bära sig själv. Då är det väldigt viktigt att jag är snabb som ryttare och korrigerar genom att göra en övergång eller samla upp och lätta snabbt igen, så att jag inte accepterar att hon ligger mer och mer i handen.

Vi gjorde en hel del byten där vi både tänkte på rakriktningen och självbärigheten, jag gjorde övergång så fort hon dök i bytet och efter ett par övergångar blev det riktigt fina byten.

Traven blev väldigt fin mot slutet av passet och jag kände hur jag fick en bra uppförsbacke känsla. Här är film på mig och Allie i trav.

Kolla också in mina nya röda pikuer ridbyxor, snygga va?

Imorgon ska jag försöka övertala någon av mina träningskamrater att ta lite kort också.

Väl hemma igen blev det fem hästar till att rida och nu på kvällen har jag åkt en mil längdskidor. Jag somnar garanaterat gott ikväll….

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Woooow, vilken härlig häst du har, jäklar vad hon har musklat på sig och vilken trav !!
    Superfin utstyrsel oxå !

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *