Hetast just nu!

Jag måste säga att jag älskar mina Petrie mockastövlar fodrade med fårskinn. Fast när det är -12 grader hjälper de tyvärr inte fullt ut.

Tidigare har jag haft små handvärmare i stövlarna, lite obekvämt och håller inte värmen hela passet, när -12 känner man inte fötterna efter fyra hästar.

Mamma hittade dessa smarta värmesulor i Sanna Nilssons hästbutik. Jag prövade dem idag när jag red åtta hästar i kylan och de fungerade perfekt!

Så otroligt skönt att slippa frysa om fötterna, nu ska jag bunkra upp ett lager hemma så att de alltid finns tillgängliga. Det är väldigt jobbigt att behöva stryka några hästar från träningslistan för att man inte kan röra på fötterna och nu behöver jag inte oroa mig för det mer!

Kostar ca 30 kr paret och håller sig varma i fem timmar, hittade dem även på jaktbutiken Walteborg i Stockholm.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Prova och byt ut metall stigbyglarna till plast stigbyglar, de hjälpte mig! Hade ett par av varge på läder så bytte jag bara ut om de behövdes. 🙂

  2. Åh vad bra att de fungerar köpte några par i december men verkar ha förlagt dem :/ Jag köpte mina på Bidermans iaf 🙂
    Helt klart ett måste när det är över 10 minus!

  3. Plaststigbyglar i stället för de i metall gör jättestor skillnad, precis som Natalie säger! Jag sätter också på sporrskydd i gummi på sporrarna vintertid, det känns verkligen att metallen leder kylan och kyler hela foten för när jag har sporrskydden på blir jag inte alls lika stelfrusen om fötterna. Prova, det är ju en riktigt billig och praktisk då man ju samtidigt spar på stövlarna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *