Alla frågar om Cadish..

Cadish

Jag har fått väldigt många frågor om hästen Cadish (född 2007 Vivaldi-Wundermeyer). Det är många som följt oss från starten och sedan ställt många frågor när de sett att jag inte haft honom i träning på ett tag. Han har fått en egen liten fanclub här på bloggen och jag är inte förvånad för det är en mycket speciell häst som man väldigt lätt fäster sig vid.

Precis som med Peppe blir jag väldigt försiktig när hästarna har en skada och blir borta en tid, man vågar själv knappt hoppas. Det är svårt att alltid dela med sig av vad som händer med hästarna och det är också tungt när man själv inte har någon prognos.

Nu kan jag med glädje berätta att Cadish är tillbaka i full träning igen och bilden ovan är färskt tagen från dagens ridpasss. Det känns superkul att Cadish är i tillbaka igen och väldigt spännande med ännu en fin häst i träning.

KRAM

 

Delta i diskussionen

    1. Han har förmodligen legat fast i boxen eller något likannde.. superskönt att han äntligen är i träning igen. KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *