En väldigt bra helg..

Filippas nya ridbyxor..

Det har som vanligt varit full fart på Brolöten, jag har ridit mellan sju och åtta hästar varje dag. Hunnit med ett pass på skidorna och vi har samtidigt haft sex elever på dressyrkurs och sex gäster som klarat sin jägarexamen.

Briman har varit väldigt fin i helgen och jag har återigen (till min stora glädje) hittat en bättre känsla i varje bytena. När jag berättade för Liane att jag tyckte det var otroligt svårt tröstade hon mig med att säga: Byten i varje är det som tar längst tid för ryttaren att hitta tekniken i, gör få byten flera gånger så du hittar rytmen och får bättre kvalité, och efter det har jag varit lite lugnare och inte haft lika höga krav. Klart jag vet att det är svårt, det är för sjutton byten i varje jag pratar om!

Som jag också nämnt innan är jag otroligt glad över att ha Cadish tillbaka i träning igen och det har varit lite av helgens höjdpunkt. Idag var han ännu finare att rida och som jag sa till mamma: Det känns lite som att ha fått en ny häst igen 😉

På eftermiddagen idag fick vi besök av familjen Wahl, min bästa vän Linda och hennes dotter Filippa. Filippa älskar hästar, eller jag har gjort mitt bästa för att hon ska tycka det är det självklara valet. Idag fick hon ett par ridbyxor av mig (bilden ovan) och sedan tog vi en tur på King Co och hälsade på alla hästarna. Jag blir helt fascinerad över att man så tidigt kan ha en sådan kärlek till dessa djur, bilden nedanför på Briman och Filippa tycker jag är helt underbar.

Briman säger hej till Filippa

Som sagt, en väldigt bra helg med hästarna, vännerna och duktiga elever. Nu ska jag försöka sova bort en förkylning som tränger sig på så jag orkar med kommande vecka.

KRAM

 

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *