Hästskötare och elever en otroligt viktig del av teamet!

Viktoria och Wisse

Något man aldrig kan ha för mycket av är bra hjälp från marken, det finns alltid saker att göra och både jag och mina hästar fungerar inte utan bra hjälp i stallet.

I nuläget har jag eleverna Sara och Emelie som hjälper mig i stallet och det är så otroligt viktigt med den hjälpen. Det är också väldigt roligt att följa deras utveckling i ridningen och känna gemenskap i teamet inför träningar och tävlingar.

Emelie var den som följde med nu på träningen för Mattias och det är jättekul att kunna jämföra hästarnas utvekling och få synpunkter på vad som blivit bättre. Dessutom är det väldigt bra att ha någon med sig som filmar på träningarna och tävlingarna så att man kan titta tillbaka och se själv hur det såg ut.

Nu söker vi en till medhjälpare till vårt stall, intresserad? Maila gärna mig på info@broloten.se för att veta mer.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *