Hjälmen..

Tävlings hjälmen

Alla har säkert sett att jag nu tävlat svår dressyr med kombinationen hjälm & frack. Jag fick frågan här i bloggen vilka hjälmar jag använder och till tävling är det märket Charles Owen. Jag tycker det är väldigt viktigt att man matchar färgen på  hjälmen med kavajen eller fracken, i mitt fall är den blå.

Charles Owen

Tränings hjälmen..

Till träning använder jag Lami Cell hjälmen, den är otroligt bra när man rider många hästar då det är lite mer “luftgenomströmning” och den andas.

Lami Cell

 

På önskelistan

GPA hjälmen är också väldigt snygg och verkar otroligt bra, den tillhör dock den lite dyrare prisklassen.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

5 Inlägg för Hjälmen..

 1. Emily skriver:

  Vilken bra förebild du är som rider med hjälm. Hoppas fler i de högre klasserna följer ditt exempel!

 2. Klara skriver:

  Jag läser din blogg varje dag, den äger 🙂 <3

 3. Cecilia Stenström skriver:

  Hej Emelie!
  jag läser din blogg flera gånger i veckan och gläds åt dina fina frmgångar med dina hästar! Så roligt att följa!
  Min fråga – om du vill svara – är hur man får råd till att hålla igång det? Jag vet att ni driver Brolöten dressyrcentrum med kurser o dyl (har varit där på kurs två gånger). Ingår utbildningen av dina hästar och dina tävlingar i det eller hur går det till? Det är ju ingen billig sport (men oj så underbar!!)… Ofta är det stora utgifter som kräver rätt bra inkomster… Vore intressant att veta hur det går till i dressyrvärlden på din nivå.

  Soliga vårhälsningar
  //
  Cecilia

  • emeliebrolin skriver:

   Hej! De som känner oss vet att vi arbetar otroligt hårt för att kunna hålla igång på den här nivån. Hela Brolötens verksamhet hänger ihop och en av de största marknadsföringsmedlen är att vi är ute och tävlar. Jag har också utbildat mig till ekonom för att själv kunna forsätta driva verksamheten i framtiden. 🙂 KRAM

 4. Tycker det är så bra att allt fler ryttare verkar göra kombinationen hjälm+frack 🙂 Bra förebilder ni är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *