Knytkalasets plantskoleträning..

Piruett!

Jag är så himla nöjd med dagens träningspass, förra veckan började jag med lite svårare saker när jag red för Liane med Allie och idag var det redan så mycket bättre!

Allie får en guldstjärna för sin klokhet i utbildningen med piruetterna, hon har verkligen snappat upp hur det ska vara direkt. Även om jag har samlat mot piruettgalopp ett par månader nu så är det först senaste veckan vi har börjat vända i halvpiruetter. Idag var det hur enkelt som helst att vända och jag fick ett väldigt bra knep av Liane. När jag går in på diagonalen ska jag gå en liten bit närmare väggen så jag får mer “plats” det fungerade superbra.

Övergång

Vi jobbade också mycket med övergångar, att Allie skulle börja trava med bakbenen och fortsätta vara lätt fram även stegen efter övergången.

Trav

Sluta

Slutorna fick jag göra först på långsidan för att få bättre flyt och mer frihet i bogarna, vi varvade med slutor på långsidan och på diagonalen och det blev väldigt mycket bättre.

Liane hjälper mig med galoppkvalitén

Fina Allie

Det är verkligen häftigt att Allie utvecklats så mycket på så kort tid och det är så roligt at få träna svårare saker på henne.

Dagen avslutades med gemensam middag med alla ryttare och nu är det dags att sova och vila upp sig inför morgondagens träning.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *