Go Chrille!

Chrille med laget

Idag åkte jag och Jenny upp till Sundsvall, hemma på Brolöten fortsatte mamma dressyrkurs med sex elever. På eftermiddagen åkte Chrille för att starta Vinyl i Msv B:4 i Mariefred. Christian gjorde en kanonritt och vann klassen på hela 67%, Gnestas lag slutade också på en andraplats.

Min elev Elin Dolk gjorde också en kanonritt i Mariefred och vann sin klass en Msv C:2, bra jobbat!

Resan upp till Sundsvall gick bra, trots snöstormen i morse. Hästarna står nu i sina boxar och verkar väldigt nöjda, de ser ut att ha tagit resan bra. Jag och Jenny har ätit en riktigt god middag i lastbilen och nu blir det tidigt i säng eftersom jag startar redan klockan åtta i morgon.

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Go Chrille!

  1. Kathis skriver:

    Wohooo!!! Grattis Chrille vad jätteskoj !!! Emlie, lycka till nu i Sundsvall, följer Equipe med spänning !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *