Vilken natt, duktiga Pretty Woman har fått ett stoföl!

Pretty Woman hälsar på sitt föl..

När jag kom hem från Stockholm igår så var jag nere vi stallet och tittade till hästarna, PW hade haft mjölk sedan i söndags så vi visste att det inte var långt kvar. När jag var i stallet var allt lugnt och tyst. Precis efter jag lagt mig i sängen ringde mamma, nu går fölvakten!

Pretty Woman (Don Primero -Briar) är bara fyra år gammal och det var när hon skadade sig förra året vi bestämde oss för att betäcka henne med Zuidenwind.

Som först-fölerska skötte hon det kanon, hon var verkligen superduktig och allt gick smidigt. Lillan var snabbt uppe och försökte stå på benen och det är fantastiskt att höra det första fölgnägget och se de första ”bambistegen”.

Mamma var kvar i stallet och kollade att hon åt ordentligt, allt verkar ha gått bra i natt och nu ska det bli spännande att se vad de andra hästarna säger om vårt nytillskott.

Vi har två ston kvar som ska föla och det känns väldigt spännande, vilken dressyrfabrik! 😉

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Är de fölvakten som satt runt hals/bog? Spännande med nya hästar! Med den stammen borde du väll behålla till dig själv?

  2. Vilken snygging! Ska bli kul att se vad det blir av den 🙂 När jag ser/läser detta känns det lite trist att vi bestämt oss för att inte avla något mer..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *