Dubbel glädje! Stora framgångar, jag är så lycklig!

Allie

Dagen började tidigt i morse med Allie som startade Msv B:4. En fin uppvisning med en avspänd Allie som var med på noterna resulterade i 64;8% och en sjätteplacering!

Briman

Efter Allies ritt tog jag ut Briman en sväng för ett lättare pass eftersom han skulle starta honom senare på eftermiddagen. Det visade sig vara ett smart drag för det var väldigt lugnt när jag red på morgonen men väldigt rörigt när jag väl skulle rida fram senare på dagen.

Allie gick även Msv A:1, i ett tufft starfält och en ritt med flera missar slutade vi dock på helt godkända 60,5%. Det är bara andra starten, början på säsongen och jag är jätteglad över att hon redan är uppe så högt i klasserna, lätt att glömma att hon faktiskt bara är sju år.

Mellan Allies och Brimans ritt hann jag precis surfa in för att se min elev Lina Dolks poäng live som är och tävlar i Hästhagen. Hästhagen är en av de tuffaste tävlingarna för ponnyerna under hela året och alla åker dit, Lina och jag har trimmat massor inför denna tävling och det var med stor spänning jag inväntade procenten. Lina red ihop hela 69,74%, helt fantastiska poäng och detta räckte hela vägen till seger för Lina och hennes Oj Oj.

Med Linas resultat färskt i minnet var jag nu taggad inför Brimans och min ritt.

Jenny fixar till sadeln

Fina Briman

Briman och jag gjorde vår bästa start i Intermediere såhär långt, trots två mindre missar var det en väldigt bra ritt och allra roligast var att vi fick riktigt bra betalt. Hela 66,7% fick vi personbästa med god marginal.

Resultatövervakning i stallet..

Jag och Jenny övervakade resultatlistan från stallet med spänning och jublade när vi insåg att jag och Briman skulle plocka vår första placering i Intermediere, när det dessutom blev en andraplats var vi så glada.

På prisutdelning

Glada pristagare..

Det är mycket upp och ner i den här sporten och en dag som denna när min elev vinner nationellt och mina två finaste hästar placerar sig på nationell tävling är lyckan totalt. Det är värt allt slit, alla sena kvällar/nätter och man blir påmind om varför man faktiskt älskar den här sporten så mycket!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. GRATTIS Emelie, vad fin Briman ser ut, vad duktig du är och vad kul det är att följa era framgångar! Massor med kramar

  2. Super grattis !! Jättekul att se att det går så bra, all träning och slit ger resultat. Det är som sagt lite av en jojo sport, men det är också det som är charmen. Super kul för Lina också ! Försöker följa er även under morgondagen, varmt lycka till !!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *