Seger i Intermediere IB, med piaff och passage, har lite svårt att förstå att det är sant!

Otroligt glada vinnare!

Briman och jag gör vår andra start i Intermediere IB. Fin piaff och passage men lite missar i galoppdelen. Vi kammade hem segern, vilket för mig fortfarande är lite svårt att förstå. Jag själv har aldrig varit placerad i denna klass tidigare, vi är uppe och nosar i de svåraste klasserna och gör det dessutom bra! Det är en häftig känsla och jag är otroligt glad! Lovord från domare som tycker Briman har kvalitéer och jag har fått väldigt många gratulationer redan, väldigt många som förstår hur stort detta är. Nu rullar lastbilen hemåt och det kommer ett längre inlägg i morgon med bilder och mer info!

KRAM


Delta i diskussionen

  1. Grattis till vinsten!
    Såg dig rida i Sundsvall, och det är fantastiskt roligt att se dig rida. Mjukt, följsamt, balanserat. En riktig inspirationskälla!

  2. Oj, grattis! Häftigt på en häst som du tagit fram själv 🙂 Ser fram emot längre inlägg och kanske en film om det finns?!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *