Vi vann!! Och ett till föl på Brolöten

Fint väder första dagen

Det tog ett tag innan ruset från södagens seger lagt sig men nu har till och med jag förstått att vi faktiskt vann! 🙂

Det var ett riktigt ruskigt väder på söndagen, det snöade och regnade om vartannat hela dagen. Allie startade först på morgonen och hela teamet var ganska trötta mitt på dagen så vi tog alla en tupplur i lastbilen mitt på dagen för att ladda om till Brimans start som gick 18.35 på kvällen.

Framridning i snöblandat ösregn, jag älskar min ANKY jacka

Det visade sig vara ett smart drag att vila på dagen för jag var väldigt laddad och fokuserad innan starten i Intermediere IB trots det dåliga vädret.

Fina Briman på banan

Jag kände mig mycket tryggare när jag red i programmet den här gången. I debuten för tre veckor sedan var jag livrädd, nu visste jag lite mer vad som väntade.

Piaffen och passagen var riktigt bra, och jag fick till överångarna väldigt bra. Jag satt faktiskt och tänkte under programmet att detta egentligen passar mig och Briman bättre än Intermediere I. Vi missade både bytena i vartannat och varje, misstag som man faktiskt får räkna med såhär i början.

Jenny och Briman glada i regnet när vi leder klassen

Vi väntade med spänning på de sista resultaten och hoppades på en placering, lyckan och chocken när vi vann var total. Så fantastiskt roligt!!

Vinsttäcket på

Vi vann även meetingpriset som även det var ett fint täcke, och jag kan lova er att är det nån häst som älskar prisutdelningar så är det Briman. Han älskar att stå i centrum och han vet att han gjort bra ifrån sig, se bara öronen på bilden ovan.

Jenny påminde mig på resan hem om hur roligt det var att vi fick så fina lovord från domarna. Alla kom fram och berömde Brimans kvaliéer med sa också att jag nu måste trimma lite till på galoppen för då kommer det bli riktigt bra!

Magicas söta lilla stoföl

Väl hemma igen fick jag sova ut ordentligt en natt, sedan tittade denna lilla söta fölis ut. Magica har fått ett stoföl, så fantastiskt härlig bläs. Visst påminner den bläsen om flera av mina hästar? 🙂

Det är mycket som händer nu, fölningar och tävlingar varje helg högt tempo och intensivt precis som jag vill ha det. Så härligt när man får lön för mödan med lite utdelning för allt jobb.

En till sak som värmer oerhört är alla gratulationer från när och fjärran. Tack alla!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Åhhh grattis i dubbel bemärkelse !! Vad kul med en fölis till. Åter igen varmt grattis till framgångarna i Grums !! Det är du och teamet väl värt !!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *