Ett till stoföl, snöstorm och tävlingar i Högbo

Sista fölet har anlänt 🙂

Nu har Brie också fått ett föl, ett till stoföl. Denna krabat var otroligt vacker med en stor vit bläs och hon ser ut som mamma upp i dagen.

Lagom till att alla bestyr med fölet var klara påbörjade vi den långa färden upp mot Gävle, i Gnesta började det vräka ner snö. Det är sällan jag blir avskräckt av dåligt väglag, men detta väder blev bara värre och värre. Vi mötte ambulanser, såg över tio bilar som kört av vägen och vi stod helt still vid Kungens Kurva i nästan två timmar.

Idag var jag så glad att få komma fram, kanske inte den bästa uppladdningen men vi kom fram välbehållna vilket var det viktigaste.

Jag hade ett mål med dagens ritt, att klara bytena i vartannat. Vi klarade bytena, däremot så hade vi en hel del andra onödiga missar. Varjebyten efter galoppökningen, lite stora piruetter och en dålig avsaktning till trav. Trots missarna är jag jättenöjd med procenten 64,5%. Det visar att vi höjt vår lägsta nivå och det känns riktigt bra, vi blev sexa av fyra placerade.

Framridning

Imorgon ska jag starta Intermediere IB, nu sitter vi och myser i lastbilen efter en god middag och laddar inför morgondagen.

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *