Underbara Briman, hela 64,8% i Intermediere IB.

En väldigt nöjd Briman

En av de viktigaste egenskaperna hos oss tävlingsryttare är att kunna prestera under alla omständigheter. Efter gårdagens start fick vi reda på att en av hästarna hemma på gården var väldigt sjuk.

Jag och mamma har varit vakna hela natten i lastbilen, vi hjälpte till att ringa veterinärer och övervaka utvecklingen via den övervakningskamera vi har i stallet.

I morse fattade vi beslutet att vara kvar och starta, ett fantastisk team på hemmaplan gjorde att jag kunde vara kvar och fullfölja min tävlingshelg.

Prisutdelning

Vi gjorde den bästa ritten såhär långt i klassen Intermediere IB, jag börjar hitta mer trygghet i hur jag ska rida passagen och piaffen. Idag klarade vi även vartannat serien och gjorde sju fina i varje efter ett litet misstag först.  Jag behöver också träna på att räkna galoppsprången i saxen, så det finns en hel del kvar att slipa på.

Jag fick faktiskt glädjetårar när vi fick poängen, hela 64,8% en klar förbättring i vår tredje start, så roligt!

Jag har är så otroligt glad att ha möjlighet att få rida de här klasserna det är så roligt att få rutin i en klass med piaff och passage och byten i varje. Det är också en fantastisk känsla att ha en häst som vill mer och mer hela tiden.

 

Tack alla som hjälpt mig den här helgen, alla på Brolötem som kämpat med Chrille i täten. Mamma som varit både hästskötare och tränare trots mindre än ett par timmars sömn på flera dygn. En helt otrolig hejjarklack som stöttat med lyckönskningar via inlägg på facebook, och via sms.

Tack också Briman, vi är ett lysande team du och jag!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Grattis! Tycker det är SÅ trevligt att se en duktig ryttare i frack och hjälm. Föredömligt och klokt!

  2. Grattis!!! var i Högbo o såg din fina ritt 🙂 Det lyser om Briman och hur kul han tycker det är 🙂 Grattis !!!!
    Ps kul att se er live eftersom jag följer din blogg 😉

  3. Grattis igen !!! Det är strongt att prestera när man har annan press runt okmkring sig och dessutom sååå bra !!

  4. Såg en bild på dig och Briman på dressyrmupparnas blogg.. Tänkte att du ville se den om du inte redan gjort det, Briman är verkligen så himla fin! 😀 kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *