Fina hästar.. och ett filmklipp från Grums

Wisse var en av helgens stjärnor..

Det var fantastiskt roligt att rida idag, två av mina femåringar har fått ”intensiva” lite de senaste två veckorna. Träningen har bestått av longering över bommar och galopp på uteridban varvat med dressyr. Idag märkte jag stor skillnad att de orkar mer och jag är glad över att vi lagt lite extra tid på styrketräning. Detta resulterade i att jag anmälde till några tävlingar och känner mig laddad för unghästkvalen.

Briman var ju självklart också kanon, här är ett filmklipp från segerritten i Grums.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Briman har iofs alltid varit väldigt fin, men nu… jag har inte ord! ♥ Underbart!

    Grattis till fina framgångarna Emelie!!!

  2. Ja det har verkligen hänt mycket och på kort tid dessutom! Och sen så är jag så himla förälskad i denna fina Allie också! Ser fram emot att följa er nu när säsongen har dragit igång! Men nu var det ett tag sedan man fick höra nåt om hur det går med Peppe och den andra fuxen, Cadish eller vad han nu heter, hur går det med dem? =)

    1. Cadish har varit och tränat för Liane idag, Peppe vilar fortfarande efter sin operation… KRAM

  3. Briman är verkligen supersnygg! Jag funderade lite på det här med att ha domarna så nära, hör man ibland vad de säger? Kan tänka mig att det hade stört fokus lite om man red förbi och hörde hur de poängsatte. Eller man är så fokuserad på sin egen ridning att man inte gör det?

    1. Man hör faktiskt domarna ibland specielt när de säger siffran 6 det hörs väldigt tydligt. Jag brukar dock inte lägga så mycket vikt vid det, då tappar man fokus helt…

  4. Alltså, fy tusan vad fin Briman är. Vilka rörelser!!! Och hans personlighet och er kemi lyser verkligen igenom. Det är inte allt för ofta man ser det så tydligt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *