Jag säger bara, den där Wishmaster!

Chrille är verkligen perfekt som hästskötare till Wisse!

Väl hemma från Viderup hade jag ett dygn på mig att ladda om, för idag var det nämligen tävlingar i Uppsala. Jag har dessutom genomgått en matförgiftning det senaste dygnet så jag är väldigt glad att jag kom iväg på dagens tävling (tack mamma!).

Trav

Det var Wisses första start i år och han var mer i luften än på marken från början, jag är så otroligt glad att jag hade Chrille med mig som kunde promenera med Wisse från början. Det behövs verkligen en lång stark man för att Wisse ska märka att någon faktiskt leder honom. 🙂

Längning

Jag är först och främst jättenöjd med att Wisse skötte sig så fint inne på banan, några småmissar som absolut kommer bli bättre med träning, herregud det är årets första start!

Härlig galopp

Vi fick hela 72,4% vilket innebär att vi redan kvalat till Flyinge, fantastiskt! Jag är så himla glad, häftigt att ha så många fina hästar i mitt stall och så otroligt kul att han blir så bra bedömd.

Nöjd matte klappar om Wisse ordentligt..

Nu återstår ett par timmars packning, imorgon åker vi tidigt till Hammarö för att tävla Briman och Allie igen, hejja hejja!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Så himla fin han är! Kul att det har gått så himla bra med Briman, såg honom uppe i Grums och det är verkligen skillnad sedan jag såg honom förra året! Vi ses i helgen. Kram Anna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *