Allie duktig i nationell debut..

Piruettarbete

I veckan bestämde jag mig för att ta med Allie till Hammarö, hon har varit väldigt fin i träningen hemma och jag tyckte att det var bra träning för henne att få följa med på en riktigt stor tävling.

Strax före start

Allie skötte sig kanon i sin tredje start i Msv A:1, vi klarade både piruetterna och serien och jag var väldigt stolt och nöjd med henne när jag kom ut. Det är fortfarande lite vingligt och lite ofärdigt men med träning kommer det bli bra och vi är verkligen på rätt spår.

Vi fick 62% Allie går in och får godkänt resultat i tuff konkurrens och hon var såklart yngst i klassen.

Känns verkligen jättekul att Allie gör så bra ifrån sig på den här nivån, nu får Briman räkna med en reskamrat på de större tävlingarna 🙂

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *