På väg hemåt i lastbilen, gästblogg!

Hej hej!

Nu är det Jenny Karlsson här igen och gästbloggar! 😉 Nu är jag och Emelie på väg hem från tävlingar i Hammarö. Idag var det Intermediere I som stod på schemat. Både jag och Emelie var riktigt nöjda efter ritten. Procenten blev 66% och precis utanför placering, vilket vi var nöjda med. För exakt ett år sedan var vi i Hammarö, då debuterade Emelie Intermediere I. Det har hänt en del sedan dess, nu gör de både piaff och passage och jag själv tycker att Briman aldrig har varit så fin som han är nu.

Både Briman och Allie har skött sig väldigt bra denna helg!

Det blir mycket tävlingar och många helger som går åt att grooma, någonting som jag tycker är väldigt väldigt roligt. Det som är viktigt när man åker iväg på tävlingar är att ha ett fungerande team. Ett team som man kan samarbeta med och ha roligt! Att ha roligt när man åker iväg tycker jag själv är en viktig faktor, för att ha ett så bra team som möjligt. Att skratta och skämta är ingen bristvara i detta team med andra ord. Jag, Emelie, Henrysson (Christians bästa kompis) och Ebba (elev till Emelie) var ute och åt igår i Karlstad, vilket var mycket kul!

Tävlingsputs med tandborste, perfekt att putsa med på alla små ställen där man har svårt att komma åt..

 

Teamet putsar…

Nu har vi precis ätit på McDonalds för en stund sedan, vilket är standard matstället längst vägen. Emelie sitter och pumpar musik och jag ska väl antagligen gå och sätta på kaffe snart ;).

 

Jenny

Delta i diskussionen

  1. Emelie, ni är så värda dessa framgångar !! Efter att ha följt er i flera år så förundras jag av ert otroliga driv och att hela tiden tänka framåt. Varmt grattis till en fantastisk helg !

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *