En härlig helg..

Briman i sin stora gräshage..

Det har verkligen varit en härlig helg och dagens underbara väder har gjort att alla hästar ha fått gå på gräs inklusive Briman. Han var verkligen nöjd..

Vi har haft dressyrkurs med tio gäster i helgen, vilket innebär väldigt långa men roliga dagar för min del. Först rider jag mina egna hästar för alla elever, mamma undervisar och kommenterar samtidigt. Det är otroligt nyttigt för mig att så ofta ha en publik som tittar när man rider, bra träning och inspirerande.  Jag håller självklart en hel del lektioner och därimellan njuter jag av god hemlagad mat och Riitas goda bullar, igår hade hon till och med gjort fantastiskt goda munkar. Härlig känsla att få stiga av hästryggen och gå upp i ridhuset och serveras hembakt..

Lyckliga föl..

Fölen har tidigare gått i en större hage utan gräs, eftersom de inte vet något annat kan man tänka sig att det är mest mammorna som blir till sig vid betesläppet. Nej då, dessa krabater gnäggade och busade, det visste precis vad det här handlade om och de var så lyckliga. Man blir varm in i själen av att se deras lycka och man stannar till varenda gång man passerar hagen, så fina!

Det har blivit en hel del pyssel i stallet också, om mindre än två veckor har vi tävlingar här på Brolöten och då kommer det många gäster så nu ska vi hinna få allt iordning tills dess.

KRAM

Delta i diskussionen

 1. Åh vad härligt det ser ut! Det ser verkligen ut som att omgivningen på Brolöten är helt underbar, vore kul att få se lite fler bilder på själva anläggningen, stallarna med mera! =D

 2. Hej Emelie,
  så roligt med alla ”dressyrföl”! Är det någon av dem som ni tycker ser extra bra ut och som du vill spara till dig själv?
  /Emma

  1. Oj så otroligt svårt att säga redan nu. Planen är att behålla alla til len början och utbilda dem till dressyrhästar, därefter får man se vem som blir bäst 🙂

 3. Vilka underbara bilder och fina hagar, det var många år sedan jag var på besök hos er typ 14 år

 4. Ser helt underbart ut. Känner igen mig på bilden med fölen från när jag var hos er på ridläger för väldigt länge sen. Du var nog bebis då.
  Jag red Enterprise som sen fick flytta hem till mig innan han gjorde karriär på dressyrbanorna med Johanna Haapaniemi(Aspnäs) och Jenny Antonsson.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *