Ser ljuset i tunneln…

Briman och jag..

I två års tid har jag kombinerat min ryttarsatsning med ett halvtidsjobb och studier på IHM i Stockholm. Senaste terminen har vi skrivit examensarbete och det har blivit väldigt många sena kvällar.. Alla frågar mig hur jag hinner med allt? Med bra planering uppbackning hemifrån och mycket energi har det varit genomförbart.

Idag lämnades examensarbetet in för tryck och det känns lite som en sten lättat från mitt hjärta. Efter arbetet lämnades in kunde jag med gott samvete åka tillbaka till Brolöten och jag har nu tillbringat hela eftermiddagen och pysslat i stallet. Så otroligt skönt att upptäcka att man faktiskt inte kollar mailen var femte minut utan att man äntligen kan andas ut och veta att man inte ligger efter.

Nu är det cirka en månad kvar av mitt plugg med förberedelser av redovisning med mera, och jag är stolt över att jag snart är i mål.

När skolan är klar ska jag bara rida, tävla och gosa med mina fina hästar, dessa föl kan man bara inte låta bli.. Just det jag ska nog jobba lite också, men bara lite… 😉

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *