Tre helgdagar, tre tävlingar och en programridning..

Briman och jag påväg från stallet..

Den gånga helgen spenderades på Brolöten, det var en tävlingsfri helg med mycket träning på hemmaplan. Det tar vi nu igen den kommande helgen..

Imorgon bär det av till Gnesta för programridning med laget, det är nämligen Div 1 final på Söndag. På torsdag är det tävlingar på Gömmagårdens RK i Stockholm där Allie och jag ska debutera vår första St:Georg. På Lördag åker jag och Allie och tävlar Msv A:1 i Borås och på söndag är det final med Garks lag i Mariefred.

Samtidigt i helgen har vi dressyrkurs med tio gäster så jag ska klämma in lite lektioner mellan starterna :).

En intensiv helg är alltid mycket lättare att planera för när man ska tävla, då är ingenting omöjligt.

Bild från söndagens kanonpass..

Briman har tävlingsfritt ett par veckor nu och nästa start blir i Vansbro första helgen i Juni. Jag tror det gör oss gott att få trimma i lugn och ro på hemmaplan nu igen. I helgen hade vi faktiskt ett riktigt kanonpass. Vi gjorde raka och fina serier i varje det blev totalt 13 fina byten, även om jag inte värderar antalet lika mycket som kvalién så är det i alla fall roligt att vi fixar så många på ett bra sätt.

Även piaff och passage övergångarna rullade på mycket bättre och jag märker själv hur stor skillnad det blir när jag kännde rmig säkrare och vågar rida lite mer. Jag har sagt det förut och säger det igen, även jag behöver rutin på dessa rörelser..

Nu har ni fått en lite uppdatering på hur min tävlingsplanering ser ut, kanske är ni i närheten av någon tävling så ni kan komma och titta. Som ni ser är det vilt spritt över hela Sverige :).

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Ska själv till Borås på söndagen och rida StGeorg. Synd att det inte var samma dag för det hade varit kul att se er live;). Kanske får åka dit och titta på lördagen, Har bara 4 mil!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *