Allie kan titulera sig St:Georg häst!

Framridning

Då har jag och Allie debuterat St:Georg, det är häftigt hur snabbt hon utvecklas och stiger i klasserna.

Vi gjorde en ritt med fit travprogram och tyvärr blev det lite mycket missar i galoppen, det handlar om att jag inte än vet hur jag ska parera alla rörelser och att vi helt enkelt behöver rutin i klassen.

Piruett

Jag var trots allt väldigt nöjd när jag kom ut från banan, poängen blev  61,5% vilket är helt godkänt i en debut, och visst det är klart man alltid vill ha mer poäng men hästen är sju år och det här är bara början.

Vad som var extra kul var att väldigt många kom fram och berömde vilken fin häst Allie var inklusive en domare. Superkul att höra att så många gillar min fina Allie!

Imorgon är det tävling igen och då är det Msv A:1!

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *