Tävlingarna på Brolöten

Wisse (foto: Göran K Josefsson)

Nu är två dagars tävlingar avslutade på Brolöten, först och främst vill jag tacka alla som varit med och gjort denna helg genomförbar.

Först ut igår var Cadish som gjorde en bra debut i femårsklassen och fick 68,6%, sedan var det Wisses tur, han gjorde en fin ritt och belönades med hela 74,2%. Wisses procent räckte till en andraplats och dessutom ett Falsterbokval!

Garantino, Valle och Allie startade Msv A:1. Garantino gjorde en riktigt bra ritt och fick 62,3%. Sedan var det Chrille och Valles tur som fick till en kanonritt och hela 66,8%, sist ut var jag och Allie som slog till med en fin ritt på hela 64,1% som räckte till en åttondeplats och färdigkvalade till Falsterbo. Chrille och Valle vann klassen!

Idag var det samma startordning på Dressage Team Brolins hästar och Cadish började med att höja procenten till 69,6%. Wisse och jag fick till en väldigt bra ritt och jag visste att den var bättre än gårdagen, vi fick 74,8% och det räckte till SEGER! Just det, även Wisse klar till Falsterbo 🙂

Seger! (foto: Göran K Josefsson)

Christian och Valle har inte tävlat sedan Augusti och vi var jättenöjda med gårdagen men idag gjorde de en superfin ritt och fick hela 69,4%. Allie och jag startade på slutet och även Allie gjorde en kanonritt idag och vi fick hela 65,2% och det blev seger för Chrille och en fjärdeplats för mig och Allie.

Allie (foto: Göran K Josefsson)

Det är många som står bakom mina och Chrilles framgångar i helgen och det är så kul att få visa upp fina hästar, en fin anläggning och en välarrangerad tävling.

Ikväll firar Team Brolin med att grilla tillsammans och övervaka melodifestivalen, helt underbar helg!

Kram!

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *