Intensiv helg!

Märit Olofsson vann ”Brolöten klassen” (foto: Göran K Josefsson)

Jag måste faktiskt få erkänna att jag är lite sliten efter helgen. Vi har totalt haft cirka 110 starter fredag-lördag och igår avslutade vi med en Irish Cob utställning (hyrde ut anläggningen sista dagen). Det är mycket folk i omlopp och sex starter per dag är ganska mycket i sig, när man sedan ska hålla koll på stallsplatser, funktionärer och cafeteria så tar det på krafterna! Vi är dock många som kämpat i helgen och det hade inte varit genomförbart utan allt stöd vi fått från klubben och alla kära Brolöten medhjälpare.

Cadish (foto: Göran K Josefsson)

Cadish gjorde sitt livs andra start på Brolöten vilket gav mersmak, han skötte sig så pass bra att han ska tävla i Mantorp igen om två veckor, en start på 68% och en start på 69% är en bra debut i LA.

Chrille och Valle (foto: Göran K Josefsson)

Chrille gjorde en riktig skräll och tog hem segern i den svåraste klassen Msv A:1 båda dagarna. Sista dagen gick verkligen Valle kanon och det var riktigt kul att se honom så fin.

Fina Garantino! (foto: Göran K Josefsson)

Garantino gjorde en riktigt bra start på fredagen och fick 62,3% det är dock svårt för hästarna som inte har rutin i de svåraste klasserna att orka två dagar och andra dagen laddade han för mycket. Han fick dock väldigt fina lovord från domarna båda dagarna och nu trimmar vi vidare.

Duktiga Wisse!

Wisse glänste verkligen i helgen och jag är väldigt nöjd med honom, det är dock en bit kvar till Falserbo och vi behöver ut på tävlingsbanorna och få lite mer rutin. Nu laddar Wisse och jag om inför helgens tävlingar i Vansbro, det blir första gången Wisse får följa med på ett nationellt meeting

KRAM

 

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *