Seger med Wishmaster!

Wisse

framridning..

I helgen gör Wisse sitt första nationella meeting, det är tävlingarna i Vansbro. För sex år sedan gjorde jag och Briman kvalet till femårs Falsterbo här i Vansbro.

Vi åkte upp redan igår för att Wissse skulle ha tid på sig att vänja sig med miljön, vilket var tur för i morse var han riktigt laddad och det krävdes både longering och ridning för att han skulle lugna sig.

 

På tävlingsbanan..

Wisse och jag gjorde en riktigt bra ritt, vad som var lite synd var att staketet rasade när vi skulle rida den förvända så det störde koncentrationen något. Annars var jag väldigt nöjd och vi fick hela 70,8% vilket räckte till seger!

.PrisutdelningSegrare!Piaff!

Briman var väldigt fin och jag är väldigt nöjd med vår ritt, vi gjorde tyvärr 9:e byten i varje istället för sju vilket kostade en del poäng.

Briman och jag fick godkända 63,5% vilket jag är nöjd med, imorgon ska vi debutera Intermediere II.

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *