Mer från helgen

Fina Wisse

Wisse skötte sig kanon även dag två, men den här dagen blåste det storm och jag är faktiskt väldigt glad över att Wisse uppförde sig så bra som han gjorde.

Med tanke på att Wisse redan är klar för Falsterbo så var det bara ur träningssyfte han följde med på meetinget i Vansbro, seger i fredags var superkul men stormen i lördags var egentligen viktigare. Det var så skönt att se att han lyssnar på sin ryttare i en sådan situation och efter helgen känner mig väldigt mycket tryggare inför Falsterbo.

Härlig trav

Taggade för start

Grooming paus

Det var väldigt skönt att ha med sig Jenny i helgen när jag gjorde min debut i Intermediere II, hon har varit med så pass mycket nu att hon ser när piruetterna blir bra, om han är i bra form eller behöver ta i lite mer. Jag rider fram bäst själv på framridningen med Mamma, Chrille eller Jenny som stöd som säger om det är bra eller mindre bra. Jag är jätteglad att Jenny har börjat kunna ta den rollen.

Framridning inne..

I väntan på procenten..

Jag var så nöjd med min ritt att jag sa att det inte spelade någon roll vilka poäng jag fick, trots det vill man alltid se vad domarna tyckte och jag blev så glad över mina procent.

Nu trimmar vi vidare redan på onsdag är det dags för Wisse att tävla på stora strömsholmstävlingarna.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej!
    Grattis till framgångarna med dina hästar! 🙂
    Jag kommer ihåg att du skrev för några månader om ett par
    Amerikanska kylpaddar, de brukar använda dom i Holland skrev du.
    Vad heter dom, tänkte investera i sådana…..ha det gott.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *