Lag SM träning för Liane på Brolöten

Uppvärmning

Jag tävlar för Gnesta Ridklubb och vi har många bra ryttare i klubben så vi har bestämt oss för att få ihop ett lag till SM. Idag hade vi första gemensamma träningen för Liane på Brolöten. Vi som var med va: Maggan Osmund, Per Duvefelt, Pia Fälth, Chrille med Valle (som inte red idag)  och jag med båda hästarna.

Liane och jag diskuterar bett..

Först åt vi alla gemensam lunch och sedan var det dags för träning. Jag red Briman först, han var lite stel eftersom han vilade igår, han hade lite åsikter men efter ett tag blev han riktigt fin. Vi gjorde väldigt fina piaff och passage övergångar när jag fick upp formen lite och tänkte att han skulle vara mer självbärig. Jag fick också väldigt bra hjälp i piruetten när jag samlade upp på ytter just efter tredje språnget och räknade sprången.

Piruett

Självbärighet var temat och jag fick jobba mycket på det även med Allie, det var viktigt att hon inte samlade sig för mycket i piruett galoppen och jag fick träna på att slappna av och göra mindre.

Fin galopp

Både på Briman och Allie fick jag träna på att göra serierna lugnare, jag skjuter lite iväg dem i bytena och behöver göra dem lugnare.

Skrittpaus

Fin sluta!

Allie var kanonfin och gjorde ett väldigt bra ifrån sig, ett sånt pass som man känner att det händer väldigt mycket. Man ser bara på bilderna, jag säger bara wow!

Det var en riktigt rolig träning idag och båda hästarna var superfina, kul också att vi har så många duktiga ryttare med i Gnestas lag och att Liane vill coacha oss.

Trött tjej..

KRAM!

Delta i diskussionen

  1. Måste ge en stor eloge till dig Emelie för att vi jämt ser dig i ridhjälm när du rider. Härligt med en sådan bra förebild!

  2. Håller med kommentaren innan, jättebra!

    Du sitter så fint, har du några bra tips för att få en bättre sits?!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *