Tagga tävling..

Garantino (Foto: Göran K Josefsson)

Nu är det hela två veckor sen jag tävlade sist, så nu måste jag anstränga mig lite för att få koll på alla grejer igen. Fördelen med att vara ute varje helg är att alla saker alltid är på sin plats, man hinner inte packa ur utan man packar bara om.

För mig passar det väldigt bra att få gå igenom allt och pyssla för att få allt klart, det är då jag laddar och taggar igång som bäst och jag vill alltid ha samma förberedelser, allt ska alltid göras på samma sätt för att jag ska komma i tävlingsstämning.

Imorgon är det Allie, Garantino och Valle som ska tävla, Allie ska få ett genrep innan Falsterbo och gå Msv A:1, Garantino startat Msv B:4 och Christian rider St:Georg Kûr.

Hemma på gården är det höskörd som gäller för fullt, jag har rollen att leverera Kaffe, en väldigt viktig uppgift vill jag lova. Vi avslutade läger 2 idag och det var ett par trötta men lyckliga tjejer vi skickade hem idag.

Tävlingarna imorgon är i Gnesta och det är alltid lite extra kul att tävla på ”hemmaplan” hos sin klubb.

Lina Dolk följ hennes blogg här..

Idag har min elev Lina Dolk tävlat med OjOj och Casanova i Gripen och plockade två segrar, GRATTIS!

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *