Bra dag i Mariefred och så det här med tidsmarginalen..

Piruett..

Idag har jag, Briman, Jenny och mamma varit på Grand Prix tävlingarna i Mariefred. Jag brukar oftast se till att jag har en exakt tidsuträkning så att allt passar, och jag är väldigt bra på att tänja på tidsmarginalerna så att det blir lite stress, viss stress höjer prestationsförmågan.

Idag hade vi dock väldig gott om tid vilket gjorde att vi kunde sitta och titta på klassen och se många fina ekipage. Det var en stor klass med vädligt hög standard och det var riktigt kul och lärorikt att se flera bra ekipage.

Fin trav…

Briman blev lite matt av värmen och jag hade inte någon riktigt bra känsla på framridningen, däremot blev han mycket bättre när jag kom in på banan. Det hänger förmodligen ihop med att även jag taggade i och skärpte mig.

Vi gjorde en fin något matt runda och fick 65,4% det blev en sjundeplats av fem placerade. Vad jag är mest nöjd med idag är att allt börjar kännas lite säkrare och det finns utrymme till att våga ta i lite mer och ställa lite högre krav.

Nu blir det vila för Briman efter dagens framgångar. Vi andra laddar om och taggar i, lastbilen rullar imorgon förmiddag mot skåne och Falsterbo!!

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *