Vi har haft rätt förut..

Wisse och jag på tävlingsbanan..

Vi är framme i Falsterbo och har avklarat första start med Wisse, femårs semifinalen. Hästarna har skött sig kanon såhär långt och det är riktigt roligt och vara här med de här hästarna.

Allie och jag i morse..

Dagen började tidigt med träning av Allie på framridningsbanan, hon har vant sig bra vid miljön och det märks att det ä andra året hon är med i Falsterbo.

Framridning

Wisse som varit lite spänd på tävlingarna under våren hade fullt fokus på sin ryttare och skötte sig kanon både på framridning och inne på banan.

Redo för start, vatten?

Fina Wisse

Wisse är stor, 182cm i manken, vilket gör att det blir lite vingligt ibland, trots det klarade vi dagens ritt utan några större problem. Vi fick en stor miss i galoppserpentinen tyvärr där det blev ett avbrott. Förutom det gjorde vi så gott vi kunde men fick väldigt blygsamma poäng..

Inne på arenan..

Jag har inte räknat med en finalplats men tycker självklart att 60,4% lyser lite tråkigt i resultatlistan. Jag har dock fått kommentarer som flott häst som behöver bli starkare. Vi är verkligen jättenöjda med både min och Wisses prestation, han är en av de 30 bästa femåringarna i Sverige och har gått in på denna bana utan spänning och visat hög ridbarhet. Både mamma, Jenny och jag är otroligt nöjda med vår fina häst och är övertygad om att med styrka blir han riktigt farlig, och vi har ju haft rätt med vårt omdöme när det gäller hästar tidigare…

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Grattis till en fin häst och bra prestation, även om resultatet kanske inte blev som ni väntat er. 🙂 Tycker överlag att det var rätt låga procent idag..??

    1. Ja framrörallt i femårsklassen så var det många som hamnade mellan 60-63% där domarna inte vågade använda skalan. Jag kanske skulle haft den placering jag hade men ritten var värd högre procent..

  2. Bra att ni är nöjda! Det är inte alltid rättvist när det gäller bedömningssporter men han är ju superfin Wisse! Kram

  3. Roligt att det funkat så bra med hästarna och att ni är nöjda med prestationen! Det är fantastiskt hur bra du kan sätta ord (och bild!) på din framfart, man blir helt engagerad själv!

    Med så många centimetrar över marken behövs det säkert lite tid att växa i kroppen fullt ut. Är ju många stjärnhästar som inte alls glänser (= inte får poäng) under årgångstiden och tvärtom många unghäststjärnor som aldrig ”blir nåt”. Som sagt, ni är ju topp 30 i landet trots allt…

    Lycka till nu med läckra Allie också.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *