Just nu, fölvisning och hunting..

 

Nu är det bloggande från Agrias monter, vi har precis sett en fölvisning med flera fina föl. Söta knoppade föl med fina stammar och jag kunde tänka mig att plocka med minst två föl hem. Synd att jag har ett par hästar för mycket hemma och inte kan bygga ut stallet mer..

Nu är det huntingen och min favorit, Jacob Hellström (min team agria kompis Sara Molvidssons pojkvän) kom precis in i mål på en fjärdeplats. Huntingen är väldigt rolig och spännande att se, en av de höjdpunkter jag försöker se varje år.

Vi har sett många fina hästar och favoriten bland femårs var den snygge hingsten Luxus CML, bland sexåringarna så var jag väldigt imponerad av Bellman.

Det är många unga dressyrhästar som varit spända och jag är otroligt nöjd att jag har en häst som skött sig så fint som Wisse gjort efter alla hästar man sett som varit allt annat än lugna.

KRAM

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *