Allie är elfte bästa sjuåringen i Sverige..

Framridning

Allie och jag startade som nummer tre i sjuårs-champoinatet i torsdags, klassen för sjuåringarna är St:Georg en klass vi endast startat två gånger tidigare då jag kvalat till Falsterbo i Msv A:1.

Hon kändes riktigt fin redan på framridningen och när jag kom in och red runt banan så växte hela hästen lite till. Man blir lite rörd och tagen när man rider in på en såhär stor arena och märker hur hästen tycker det är precis lika kul som mig.

Fin trav och pappa är med och hejjar..

Vi gjorde en riktigt fin travdel och klarade även piruetterna helt okej, vi låg stadigt på 65% fram tills serierna och tyvärr missade vi båda där. Jag brukar klara vart tredje men har lite svårare i vart fjärde för att Allie gissar lite för mycket och byter före mig. Denna gång bytte hon före mig i båda serierna. Det var synd med missarna i serierna men eftersom Allie fortfarande är så grön och ny i denna klass så är det missar jag måste räkna med och jag är väldigt glad att vi klarade allt annat så bra.

Vi slutade på 62% en femtondeplats i klassen och elfte bästa svenska ekipage. Det är verkligen en fantastiskt bra prestation att rida på över 62% på Falsterbos arena med internationell konkurrens.

Allie betyder så otroligt mycket för mig och jag tror så mycket på henne, hon är rolig att jobba med och gör alltid sitt yttersta att nu också kunna stoltsera med att jag har elfte bästa sjuåringen i Sverige betyder väldigt mycket.

KRAM!

Delta i diskussionen

    1. Hej! Jagg bytte nosgrimma på grund av ett bromsbett som hamnade tokigt, nu har jag dock den snygga nosgrimman igen 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *