Litet uppehåll, men snart massor med tävlingar igen

Peppe

Efter Falsterbo har jag och hästarna haft ett litet tävlingsuppehåll, välbehövligt uppehåll. Briman har lärt sig mycket nya saker de senaste månaderna och det tar tid och energi att befästa de svåra rörelserna.

Nästa tävling blir gripens meeting där både Garantino och Cadish ska vara med, efter det blir det de stora tävlingarna på Ericsberg där Briman och jag ska vara med i Lövsta Future Challange och starta Intermediere II.

Wisse och Allie kommer få ta det lugnt ett tag och ska kanske ut någon sväng lite längre fram i höst innan vi taggar om för Flyinge där det är fem och sjuårschampionat.

Jag har också fått två hästar på utbildning som jag ska matcha till fyra och femårschampionaten, superkul!

Nynålat stall

Vi vill behålla kvalitén på stallarna och försöker att tvätta ur och måla om alla stallarna varje år, nu var det dock ett par år sedan vi gjorde i ordning det lite äldre stallet (kallat halvblodsstallet). Nu har vi dock precis gjort klart det och det blir supersnyggt och jättefräscht och jag är verkligen glad över att det blir så fint.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej.
    Jag har en tre åring som jag vill jobba mot fyraårs champ. Han är stor och växer, nu går han på bete. När tycker du att det är dags att ta in honom och börja jobba och hur lägger du upp träningen för en häst med det målet?
    Elin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *