Riktigt bra Mattias träning..

Piaff

Vi åkte tidigt i morse till Sanna Nilssons anläggning i Lista, med oss hade vi Vinyl och Briman. Jag har hjälpt Chrille en del med Vinyl på senaste tiden och det var jättekul att se Mattias hjälpa Chrille.

Briman kändes så otroligt fin från början, jag tror han tyckte det var riktigt spännande att komma bort igen efter ett par veckors tävlingsuppehåll.

Passage

Bäst idag var piaffen, jag hade riktigt bra energi redan från start och Mattias tyckte jag skulle träna piaff-trav övergångar istället för piaff-passage övergångar. På detta sätt fick jag Briman ännu mer framför skänkeln och jag fick till några av mina bästa piaffer någonsin, vad som också hjälpte till var att jag kände att jag kom ner mer i sadeln än jag brukar och det ser jag också på bilderna.

Piruett

I intermediere II är piruetterna på medellinjen precis som i Grand Prix vilket innebär att jag behöver göra dem väldigt små. Jag fick jättebra tips av Mattias att titta bak på Brimans rumpa så att jag är på väg åt rätt håll och ser hur stort han vänder. Detta fungerade verkligen jättebra och vi gjorde några riktigt fina piruetter.

Det var otroligt roligt att träna idag och jag får verkligen bra hjälp med Briman av Mattias, det känns som att han känner oss väldigt bra nu och jag längtar redan tills imorgon.

KRAM

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *