Bildbomb från Mattias träning!

Redo för träning..

Jag var ännu mer nöjd med gårdagens träning, flera bitar föll på plats och det kändes väldigt lätt. När jag tittar på bilderna så blir jag så himla glad, Briman ser ut som en stjärna och man ser faktiskt känslan jag hade genom passet, harmoni och samarbete.

Uppvärmning

Kolla in dagens outfit, måste säga att Briman är väldigt fin i brunt!

Härlig uppförsbacke

Piruett galopp, här ser man verkligen hur mycket bättre den galoppen har blivit..

Förbereder med att samla ordentligt innan serien..

Luftigt byte!

Piaff

Trötta men så nöjda!

Visst är det fina bilder och visst är det tydligt vilket utveckling som skett sista tiden? Fina fina Briman!

KRAM

Delta i diskussionen

 1. Ni är supersnygga! Men visst har Briman fått lite annorlunda färg? Eller har han alltid haft ljusare man än pälsen?

  1. Tack! Han har alltid haft ljusare man och svans men han blir alltid lite mörkare i färgen på sommaren 🙂

 2. Ni är så fina!! Vad bra att det fanns några användbara bilder bland alla, haha 🙂

  Det har varit jätte roligt att vara på Brolöten nu i 5 dagar! Jag har verkligen hittat ännu flera knappar på Samson. Tack för all hjälp 🙂

 3. hej,

  Jag har läst din blogg i flera år, fantastiskt kul att se hur fint du och di a hästar har utvecklats.
  En fråga som jag inte sett tas upp är den om rollkur.

  Vad är din åsikt om detta, har du ngt att tillägga i den debatt som blossat upp nu igen

  Mvh Ida

  1. Hej!
   Om det gäller bilden på Patrik, så är det jättesvårt att kommentera bilder i ett ögonblick, det är en liten del av en sekund som fångar en bild. Jag kan inte kommentera Patriks ridning i London jag har inte ens varit där. Om ni frågar om en bild på mig är det lättare att svara.

   1. Hej igen.

    Jag var absolut inte ute efter en tolkning av patriks bild. Utan snarare din åsikt om detta sätt att träna sina hästar.

    Jag är ingen fanatisk ”släpp tyglarna fria” ryttare. Jag hoppades bara att du skulle lämna lite åsikter. Tex rollkur vs ldr, osv

 4. Hej hej!
  Super snyggt med brun outfit:) Själv har jag nästan alltid brunt som bas:) Måste bara få fråga ang dina lackade stövlar på bilderna! Är dom bruna?? Isf vilket märke? Har själv ett par bruna Königs, dock ej lackade.

  Tack på förhand!

  Mvh Amelie

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *