Film från söndagens 67% ritt!

Briman och jag på Ericsberg (foto: Göran K Josefsson)

Alla läsare verkar uppskatta filmklipp och för mig finns det flera fördelar med att lägga upp filmerna på youtube, då kan jag nämligen skicka länkarna till Anky och få hennes kommentarer till ritterna.

Här är ett filmklipp från söndagens Intermediere II, en liten miss i andra piaffen där Briman reagerade på något oväntat där blev det såklart en fyra… Förutom det så är jag väldigt nöjd med piruetterna som blir mycket bättre här och sista passagen är bara så härligt bra! Fina Briman, här ser ni också min segergest när jag är klar 🙂

KRAM

 

Delta i diskussionen

  1. Jättekul att se och vilken himla härlig häst Briman ser ut att vara! Härlig energi, grattis till era fina framgångar! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *