Fölmönstring på Brolöten, Witchcraft bäst på hela 49 poäng!

Brolötens Witchcraft 

Idag har vi haft fölmönstring på Brolöten, vi visade alla fölen var för sig och först ut var Grand Bries föl, Brolötens Queen Of Bees. Lilla Bee har varit borta två veckor med mamma på insemination och kom hem så sent som igår, vi har inte hunnit träna lika mycket med henne och jag känner själv att hon inte riktigt fått samma förutsättningar som de andra två fölen. Hon blev lite spänd och okoncentrerad men fick trots det 45 poäng och klarade klass 1 gränsen precis.

Magica och Witchcraft

Sedan var det Brolötens Witchcrafts tur, Wisses lillasyster skulle bedömas för domare för första gången. Witchcraft visade sig superfint och fick hela fantastiska 49poäng! Ni kan här se ett filmklipp när Witchcraft får sina fina poäng.

Teamet med Prima Victoria

Sist ut var lilla Vickan (Brolötens Prima Victoria) hon skötte sig även hon väldigt bra och fick 47poäng. Ni kan höra Vickans omdöme här.

Alla tre fölungarna skötte sig riktigt bra och vi är stolta uppfödare till hela tre klass ett föl. Ska bli väldigt spännande att se vad vi kan åstadkomma med dessa små föl på tävlingsbanorna.

Det här är bara början…

KRAM

Delta i diskussionen

      1. det ska bli riktigt kul att få följa fölen! Hoppas vi får det för det vore skoj 😀 förresten en fråga, när börjar ni vänja fölen vid saker? gör ni det redan nu eller väntar ni tills dem blivit lite äldre? 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *