Träning på tävlingsbanan för Mattias

Tävlingsbanan öppnade vid 14-tiden idag och Mattias och jag bokade träning vid 15-tiden. Briman har varit väldigt taggad sen vi kom ner till Skåne, på vägen till tävlingsbanan märktes detta extra tydligt, han småtaktade hela vägen och det märks att han verkligen är i en laddad form. Nu ska vi bara hålla all energi inom ramen..

Piruett

Vi gjorde mycket övergångar och testade av samlingen, för att kunna samla Briman är det väldigt viktigt att han är framför skänkeln, det märks direkt annars.

Dagens outfit

Det är verkligen härligt att komma in på en större arena och ha en häst som taggar i och verkligen vill ge allt, det märktes redan idag att Briman förstod vad som komma skall.

Galoppombyte

Jag har fått väldigt bra hjälp av Mattias med bytena båda dagarna, att jag ska göra som förhållningar och sedan lätta av i varje byte, det blir fina byten och i mycket mer uppförsbacke, vilket verkligen syns på bilden ovan.

Det var ett riktigt oväder med åska och regn i morse så banan var väldigt blöt men underlaget höll sig under omständigheterna riktigt bra, förhoppningsvis hinner de torka upp ännu mer tills imorgon.

Piaff

Fördelen med att Briman är så laddad som han var idag är att man får väldigt fin piaff och passage.

 

Det känns riktigt roligt att vara här nere i Flyinge på senior SM och jag är otroligt tacksam att jag har så bra stöd av Mattias, mamma och Jenny.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Wow, har ser verkligen taggad ut!

    Jag har följt din blogg ett tag nu och du skriver jättebra och det är kul att få följa med bakom, till den vardagliga träningen och fram till stora tävlingar.

    Lycka till imorgon!
    /Petra

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *