Summering av dag ett på Flyinge..

Framridning

Briman var riktigt bra på framridningen, jag hade en fin känsla. Mamma hjälpte mig på framridningen eftersom Mattias behövde förbereda sig inför sina egna ritter.

Väl inne på banan fick vi till det riktigt bra i traven och låg på 68% innan skritten, sedan slutade ryttaren Emelie rida i galoppen. Jag hade honom för låg, gjorde inga förhållningar, och lät allt rinna iväg.. Det resulterade i en hel del missar mot slutet tyvärr.

Fin ökning, koncentrerad ryttare.. Foto: Göran K Josefsson

Resultatet blev 64.5% och en fjärdeplats, jag är jättenöjd med resultatet med tanke på missarna.

Det har varit intressant att titta på dressyren under eftermiddagen, förklassen till SM gick i samma klass som jag rider i Lövsta Future Challange imorgon nämligen Intermediere II. Känns jättebra att ha sett många fina ekipage och man inser att alla faktiskt missar. Tummen upp för Ulla Håkansson som gjorde en riktigt fin ritt med sin Richelle, imponerande.

Min träningskamrat Emilie Nyreröd gjorde också en fin ritt och placerade sig trea.

Nu har jag skjutsat mamma till flyget, Jenny och jag har ätit en god tvårättersmiddag (!) i lastbilen och nu är det snart dags att sova så vi är utvilade tills imorgon.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *