En riktigt bra tävlingsdag i Örebro, massor med bilder från dagen!


Ebba och Briman skrittar fram

Idag åkte Briman och jag iväg till Örebro för att tävla Intermediere II, vi åkte iväg själva och mötte upp mina elever Ebba och Emelie på plats. Mamma är och dömer ungponny-championatet i Falkenberg så idag fick vi klara oss själva.


Putsning av stövlar


Vattenpaus

Briman kändes riktigt fin på framridningen och upplägget stämde precis som det skulle idag. Tiderna passade och jag fick precis den framridning jag ville ha.


Ebba med maskoten


På väg till tävlingsbanan

Tidigare när jag startat Intermediere II har det varit i Lövsta Future Challange och jag har mött hästar i Brimans ålder, idag tävlade vi mot de ekipage som skulle gå morgondagens Grand Prix så det var ett tufft startfält.


Inne på banan

Jag var väldigt nöjd med ritten, inga större missar, Briman var lite tittig vilket gjorde honom lite spänd men jag är så glad att han går bra trots att jag märker att han är spänd.


Efter start

Det var ett otroligt nöjt ekipage som kom ut från banan och mina medhjälpare var riktigt nöjda med ritten.

Ebba promenerar av Briman


Redo för hemfärd

Vi fick 65,5% vilket är väldigt bra på här nivån och slutade på en femteplats. Jag är väldigt nöjd att vi mäter oss i denna konkurrens, titta bara på resultatlistan nedan, coolt att vara två procent efter Ulla Håkansson!


Imponerande resultatlista

Tack alla som hjälp mig idag Emelie och Ebba på plats och Jonna på plats hemma på Brolöten.

KRAM!

Delta i diskussionen

  1. Va duktiga ni är och stort grattis 🙂 Blev lite nyfiken när jag såg bilden när ni är på g hemåt. Undrar varför du lindar benen + boots och inte vanliga transportskydd ?

    1. Hej! Briman har väldigt lätt för at trampa sig och det skyddar helt enkelt mer med lindor. På de andra hästarna har jag vanliga transportskydd, kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *