DM-silver! En riktigt bra tävlingsdag med många rosetter..


På väg till framridning

Concept skulle få ut och visa sig på tävlingsbanan med målet att kvala färdigt till Msv B, till detta behövdes 62% men Peppe visade att han var tillbaka med besked och plockade både kvalet och en fin andraplats.

När jag sett startlistan för Msv B:n vågade jag inte ens tänka på en DM-medalj, det var väldigt många bra ekipage från Sörmland med och jag visste att det krävdes en väldigt hög procent. Jag hade som plan att inte spänna bågen för mycket utan försöka att göra ett så pass korrekt program som möjligt.

Framridning


På banan

Vi gjorde en fin uppvisning och det var först när jag fick poängen 67% som jag vågade börja hoppas på en DM-medalj, vi låg då trea i klassen och tvåa i DM och det höll hela vägen. Så otroligt glad jag blev när jag insåg att jag och Garantino plockat hem silvermedaljen i DM.


Prisutdelning för medelsvår


Ärevarv

Garantino som idag är vår häst kommer att finnas tillgänglig på kurser för duktiga elever som kommer och tränar för mig och Mamma och jag kommer parallellt fortsätta tävla honom. Tycker det är väldigt häftigt att vi kan ha denna kombination, både att jag kan plocka hem en DM-medalj på vår kurshäst och att vi kan erbjuda en så fin häst till våra elever.


Medalj! 


Glada pristagare

Detta är min och Garantinos största framgång tillsammans och jag är verkligen jätteglad att hans utveckling gått åt rätt håll, han är en otroligt rolig häst att rida.

Peppe och jag

Kombinationen av att Peppe nu är tillbaka igen och att Garnatino som numera är min plockade hem ett DM-silver är helt fantastisk. Jag åkte hem varm inombords och som ni säkert vet så kan ”mindre” tävlingar betyda mer, och detta är precis den typen av tävling, en tävling att minnas.


Såhär såg det ut i lastbilen när vi rullade hemåt.. 

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Grattis till rosetter, medalj och framför allt superfina hästar! Bra gjort att kunna genomföra tävlingen med tanke på din onda fot och knockat huvud! 🙂

  2. Grattis till fina placeringar! Garnatino har blivit så fantastiskt fin. Tänk hur han såg ut när han kom till er. Nu är han en fin tävlingshäst!
    Och roligt att Peppe är i farten. Nu håller vi tummarna.
    Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *