Fredagskänslan..


En bild som säger mer än tusen ord!

Till att börja med måste jag kommentera bilden ovan, snygg mamma och snygg häst! Denna bild är tagen precis innan vi går till den stora tävlingsarenan i Flyinge. Det verkligen lyser om både mamma och Wisse och man riktigt ser hur taggade de är.

Jag förvånas ofta över hur folk pratar om fredagskänslan, jag tänker alltid till en extra gång och kommer på vilken dag i veckan det faktiskt är när någon säger saker som ”äntligen fredag”. Med ett liv som består av tävlingar nästan varje helg och de tävlingsfria helgerna så har vi kurs på Brolöten så är det lätt att veckorna flyter ihop. Det är absolut inget negativt med det, men när jag nu närmar mig en kursfri helg med endast en tävling på söndag känner jag hur ”fredagskänslan” infinner sig även hos mig en välbehövlig känsla efter en intensiv period.

Det blir som sagt en lite lugnare helg och det är bara Peppe som ska göra en start i Lurbo på söndag.

Avslutningsvis en till bild från Flyinge, som kom med gårdagens Tidningen Ridsport. Roligt att vi uppmärksammades av tidningen. En väldigt bra bild tagen direkt efter ritten som även den säger en del om team-känslan.

Trevlig helg!

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Fantastiskt fina bilder bägge två…ibland behövs ingen text!! Lycka till fortsättningsvis och nu i helgen!

  2. Oj vilken maffig bild på Wisse och din mamma! En såndär som man blir glad av att se trots att jag inte ens är bekanta med dem 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *