Resfeber..


Anky och jag

För åttonde gången styr jag lastbilen mot Holland och Anky, resan sker nästa fredag och det är en hel del som ska planeras före avresa.

Visst är det lättare nu när man kan anläggningen, alla rutiner, omgivningen och vet lite mer vad som väntar. Fast jag är ändå nervös, Anky kommer alltid att vara min största förebild och idol och det är så otroligt häftigt att jag faktiskt får träna för henne. Vi har haft kontakt nyligen och jag har skickat över filmer från de senaste tävlingarna så att Anky i förväg är lite beredd på vad vi behöver jobba med.

Jag är väldigt nyfiken på att få höra vad Anky tycker om vår utveckling och jag hoppas att vi idag är i ett sånt läge i vår utveckling att vi kanske kan ta till oss ännu mer av Ankys erfarenheter än tidigare, nu när vi snart ska debutera Grand Prix.

 


Briman och jag i Holland sist vi var där och tränade.. 

Jag kommer självklart blogga från Holland och jag hoppas att ni följer mig och Briman under vår resa och träning.

Det är återigen Agria som gör denna resa möjlig för mig och jag är så glad att ha en så pass bra samarbete med Agria Djurförsäkringar.

Jag är så taggad inför resan!

KRAM

Delta i diskussionen

    1. Hej!
      Nej tyvärr är hon skadad och kommer vila fram tills jag är hemma igen men sen ska hon sättas igång direkt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *