Ny medarbetare i teamet och pigga men fina hästar..

Vackra Brolöten

Min tidigare stallchef Sara slutade i Augusti, hon kommer dock fortsätta komma till Brolöten regelbundet rida och följa med på tävlingar. Sara är också den som kommer följa med ner första veckan i Holland hos Anky. Då slipper jag köra helt ensam och får lite sällskap första veckan. Alltid lika kul med fortsatt samarbete även om man tar sig an nya utmaningar i livet, känns riktigt bra.

Ny stallchef på Brolöten är Nathalie Erlandsson, som varit på Brolöten drygt en månad nu och tidigt fattat tycke för alla hästarna, favoriterna är Valle och Sevilla. Vi letar också nu en ny team-medlem, hästskötare/dressyrelev till Brolöten.

Hästarna har nu märkt av första kylan, alla var riktigt laddade igår, hoppade och studsade. Med mer energi blir det också lite roligare och idag var alla hästarna riktigt fina. Peppe får guldstjärna som gjorde serier och piaff vilket är väldigt nytt för honom.

Vi har också dressyrkurs här med åtta gäster så nu ska jag snart börja eftermiddagens sits-träning.

KRAM

 

 

 

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *