Dagens träning..

Det är mycket fokus på förberedelserna inför min Hollandsresa, och det innebär också att det är  en massa som måste fixas på hemmaplan. Bland annat måste alla hästar som blir kvar hemma ridas ordentligt nu eftersom de ska ta det lite lugnare när jag är borta.

Peppe kommer inte följa med till Holland, även fast han är helt igång nu så tycker jag det känns lite tidigt och jag tror att en lite lugnare tid kommer göra gott så att allt nytt faller på plats. Här i dagens inlägg kommer massa bilder från dagens träning, Peppe har verkligen blivit riktigt fin bara på de senaste veckorna.


Byte


Piruett


Piaff


Mamma och Copper

Det är jätteroligt att mamma ar börjat rida igen och Copper ser riktigt fin ut.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej!
   Allie är tyvärr skadad 🙁 och ska sättas igång när jag är hemma igen från Holland. Ser verkligen fram emot det!

 1. Verkligen fina hästar du har! Har en liten fundering ang. de vita fläckarna runt Peppes ögon. Har de varit där från början eller kommer det fler och fler? Min fux har mkt vitt, bläs och helstrumpor, och börjar få vita fläckar kring ögonen och även på några ställen på kroppen. Det kommer fler och de blir större ju äldre han blir verkar det som. Mvh/Jennie

  1. Hej!
   De har inte blivit större utan kom en sommar när han vilade, jag trodde det var för att han kliade men flera säger att det kan bero på mineralbrist. Jag har dock inte fått något tydligt svar och skulle gärna vilja veta mer om det. han har också fått några på andra ställen men de är ganska små. tack för en bra och intressant fråga!

 2. Peppe är absolut en av dina finaste hästar. Han har en så snygg kropp!
  Och vad roligt att få se Chris in action!! Ser hur bra ut som helst.
  Kram

 3. Gud va roligt att se Chris till häst! Jag glömmer aldrig när jag hade sadlat och fixat i ordning Calgary till henne för typ 8 år sen (!!). Jag hade råkat sätta fast ena tygeln i nosgrimman! Chris påtalade detta genom att lugnt säga ”Du, jag kan nog behöva svänga…”

  Snacka om att jag ville sjunka genom ridhusbotten.. 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *