The best treatment for a special horse..


Briman och Kattis

Sedan många år tillbaka använder jag Equi terapeuten Katarina Skarestad till mina hästar. Kattis och jag lärde känna varandra när hon arbetade som hästskötare till Briar och efter det utbildade hon sig till en av Sveriges bästa Equi terapeuter. Hon är den som varit med både hopp och dressyr landslagen på flera mästerskap bland annat EM, VM och OS. Så man kan säga att han är i väldigt bra händer när Kattis tar hand om honom.

Det bästa med Kattis är att hon alltid lyssnar på hur det känts för mig i ridningen, det är en av de viktigaste förutsättningarna tycker jag vare sig det gäller veterinär, hovslagare eller tränare. Att man har en kommunikation och att de lyssnar på både hästen och ryttaren.

Inför resan till Holland behöver Briman kännas igenom och vi börjar alltid med att titta på Briman i ridhuset på lina. Idag var Briman extra laddad, reste sig som svarta hingsten för att visa mig och Kattis precis hur laddad och redo för träning han är.

Briman var i toppskick och Kattis masserade och jobbade loss honom lite i kroppen, hjälpte honom lite för att han ska vara i perfekt form när vi åker.

Briman njöt som vanligt när Kattis gick igenom honom, man verkligen ser hur han slappnar av när spänningarna släpper. Kanske skulle även jag behöva en massage innan avresa? Hm..

KRAM

Delta i diskussionen

  1. Hej Emelie!

    Briman ser verkligen ut att njuta, tror det är en utmärkt idé även för dig själv… Sedan ett par år tillbaka får jag själv en helkroppsmassage en gång per månad, det är fantastiskt vad det hjälper till att lossa kroppen trots att det är relativt sällan. Rekommenderas!

    Varmt lycka till hos Anky!

  2. Briman ser nöjd ut! Hur stor är han egentligen? 🙂 kan du inte berätta om din resa från att du fick honom? 🙂 mvh

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *