Hur bra var det egentligen? Tillbakablick och analys,,

Idag har jag kollat igenom filmer från tävlingar under året, man har en uppfattning om vilka tävlingar som varit bäst men det är otroligt nyttigt att se alla ritterna efter varandra.

Allting lossnade ordentligt på tävlingarna i augusti på Ericsberg men det är häftigt att se utvecklingen efter detta, Flyinge, Djursholm och nu slutligen Helsingborg. Det har verkligen varit en spännande höst med stor utveckling och jag är glad att jag tog mig tiden att titta på filmerna och jämföra, man lär sig väldigt mycket.

Jag brukar alltid gå igenom alla protokoll under vintersäsongen, se om flera domare har påpekat samma sak, det är också väldigt intressant att ha protokollen framför sig när man tittar på filmerna, då får man en tydligare bild om hur ritten upplevdes av domaren.

Dagens tips blir att lägga tid på att analysera årets tävlingar, ta fram en plan vad som behöver bli bättre. Det är arbetet vi gör nu i vinter som ger resultat på nästa års tävlingar så det är bäst att sätta fart redan nu!

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Hur bra var det egentligen? Tillbakablick och analys,,

  1. ida skriver:

    Så kul att läsa! Vd händer med Allie? Saknar henne i bloggen…

  2. Madde skriver:

    Hu du är så ambitiös Emelie! Är själv dålig på att kolla igenom mer än direkt efteråt samma dag, nu vet jag vad ja ska roa mig med närmsta tiden och ladda inför kommande år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *