Landat lite..


Briman har fått julfint

Det känns som jag levt lite i en bubbla sedan jag kom hem från Holland, allting har bara rullat på och det har hänt massvis med saker.

Senaste två veckorna har jag också dragits med en förkylning som inte velat ge med sig, man har inte sin vanliga energi och allting tar längre tid..

Den här helgen har jag dock lyckats landa, packat upp alla väskor (bara tre veckor försent),   och haft massor med tid med hästarna och stallet.

Briman fick välbehövlig vila efter Helsingborg och känns nu superfin igen, passagen vi gjorde i morse var helt fantastisk och det var så himla roligt att rida.

Cadish känns jättebra efter Mattias red och jag bara önskar att Mattias kunde bo lite närmare, det är så bra att ens tränare sitter upp och rider och ger lite tips.

Tipsen jag fick med Wisse på Mattias träningen har verkligen hjälpt, första dagarna var övningarna i den förvända galoppen väldigt svåra. Mattias vill att jag ska kunna rida på en volt med “sluta känsla” och samla, det är förberedande för bytena. Idag var Wisse jätteduktig och samlade väldigt länge och bytena kändes inte längre så långt bort.

Allie blir finare och finare för varje dag och det är så roligt att hon är igång igen, hon är såklart väldigt laddad men det är så roligt att hon är positiv till jobb.

Mycket pyssel i stallet har det också blivit, städning och julpyntning, till och med kaninen har fått julfint.

Vi har också hunnit med lite pepparkaksbak med familjen och det blev såklart mestadels hästmotiv.. 🙂

KRAM

Detta inlägg är publicerat i Hem. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Landat lite..

  1. Christina skriver:

    Åh vad fint pyntat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *